Briketten

Compacte cocopeatblokken

Naast de blocks, kunnen we onze cocopeat leveren in briketten. Deze handzame briketten hebben een afmeting van 20 x 10 x 5,5 cm en werken op dezelfde manier als blocks. Als u ze nat maakt, zwellen ze op en wordt het volume ongeveer tien keer zo groot. Zo levert één briket om en nabij 8 liter pure cocopeat op. U kunt kiezen voor gewassen, gebufferde of ongewassen kokosgruis.

Aantrekkelijke leveringsprijzen

De briketten worden zoals al onze producten bij u aan de deur afgeleverd. Snel, op tijd en tegen uiterst scherpe prijzen. Doordat we grote volumes verschepen, kunnen we aantrekkelijke jaarcontracten sluiten met zeevaartmaatschappijen, waarvan u direct de vruchten plukt. Verder spreekt het vanzelf dat u ook bij de briketten kunt vertrouwen op een puur kwaliteitsproduct dat tijdens het gehele productieproces haarscherp is gecontroleerd.

Substraten voor professionals én consumenten

Onze briketten met cocopeat zijn een aansprekend product voor tal van afnemers. De cocopeatbriketten van Dutch Plantin worden in tal van sectoren ingezet. Bijvoorbeeld in de retail. Briketten zijn namelijk ideaal voor tuincentra omdat zij die per stuk kunnen verkopen aan consumenten. Maar ook bij de kweek van fruit en groenten biedt met name de gebufferde cocopeat uitkomst.

Efficiënt te vervoeren

De briketten wegen ongeveer 650 gram en zijn fijner geperst dan de blokken, zodat het transport nog efficiënter kan worden ingericht. Zowel ongewassen, gewassen als gebufferde cocopeat kan in briketten worden geleverd. Ook als het gaat om de verpakking zijn er verschillende opties. Op pallets, in kartonnen dozen, geseald en eventueel voorzien van een sticker of label; de keuze is aan u.

Potting soil coco xxl       DP_leaflet_pith       specifications

Print Friendly, PDF & Email